Басейнова дирекция Дунавски район награди победителите в конкурса за снимка за деца и юноши на тема: "Бъди активен, запази река Дунав"

28.12.2011г.

Обявени са наградите в конкурса за снимка за деца и юноши на тема: „Бъди активен, запази река Дунав”, проведен от Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район с център гр. Плевен

На 20 декември 2011 г. в Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район с център гр. Плевен бяха наградени победителите във фотоконкурса за деца и юноши на тема: „Бъди активен, запази река Дунав”. Конкурсът беше обявен на 29 юни 2011 г. по повод деня на река Дунав. Гости на церемонията бяха членове на редовната сесия на Басейновия съвет – представители на държавната и териториална администрация, водоползватели, ползватели на водни обекти и собственици на водностопански обекти и съоражения, нестопански организации и научни институти, експерти на Басейнова дирекция гр. Плевен.

Директорът на Басейнова дирекция – гр. Плевен благодари на всички участници за участието им, за показаното активно отношение към опазването на реките, за творчеството и оргиналността на снимките.

Най-добрите фотоси бяха показани на събитието. На първо място е класирана снимка „Птичи поглед” на Панайот Желязков – гр. Русе;На второ място: снимка „Миг преди нощта” на Ивет Валентинова – гр. Русе;На трето място:снимка „Бъди активен, за да има красиви залези, пази нашия Дунав” на Клуб „Родолюбие” при Помощно училище „П.Р.Славейков” гр. Плевен.

Галерия