Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район с център Плевен даде своя принос към кампанията „Да изчистим България за един ден”

14.05.2012г.

 

На 12 май експерти от Басейнова дирекция за управление на водите Дунавски район с център Плевен дадоха своя принос към кампанията „Да изчистим България за един ден”, организирана от bTV. Представителите на дирекцията почистиха тревните площи около супермаркет „Била” в Плевен, както и парка пред ЖП гарата в града, които бяха предварително определени от Общината. По време на почистването, наред с „обичайните” отпадъци, екипът ни се натъкна и на „находки”, като одеяло, стар телевизор и дрехи.
С доброволен труд в акцията взеха участие и представители на изнесените работни места към Басейнова дирекция. В гр. Русе бе почистен парка на Възрожденците, в гр. София междублокови пространства, във гр. Враца и  гр. Велико Търново – около язовир „Дъбника”.
Екипът на Басейнова дирекция за управление на водите с център гр. Плевен призовава гражданите да пазят терените чисти, за да живеят в по-комфортна и красива околна среда!
 

        Какво ще видиш утре, зависи от теб днес!

Галерия