Деца поздравиха екипа на Басейнова дирекция - Плевен за Баба Марта

04.03.2015г.

 

Екипът на Басейнова дирекция – Плевен беше поздравен за Баба Марта от възпитаници на Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков” – Плевен. Четвъртокласниците вързаха на служителите на Басейнова дирекция – Плевен мартенички, изработени в Работилницата за мартеници, която традиционно се организира в навечерието на 1-ви март в Регионалния исторически музей в града.
Децата се запознаха с работата на Басейнова дирекция – Плевен и отправиха специален поздрав. Директорът на Басейнова дирекция – Плевен инж. Петър Димитров връчи на всяко дете грамота „Приятел на БДУВДР – Плевен”.
В края на февруари Басейнова дирекция – Плевен се включи в две благотворителни инициативи, посветени на 1-ви март. От екипа на Дирекцията избраха и мартенички, изработени в Дневния център към Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания” – София и в Медицински център „Деца с проблеми в развитието” - София. Събраните от първомартенската инициатива средства ще се използват за разнообразни дейности в двата специализирани центъра за деца.

 

Галерия